Månedsarkiv januar 27, 2022

Afadmin

Find den helt rigtige bogholder

Økonomi, tal og Excel ark, kan ofte få de fleste til at sukke og løbe væk. Det kan være ufatteligt svært at finde motivation til at lave sine regnskab og følge op på sine budgetter. Derfor er der mange som måske lade dette slippe, og tænker at det nok skal gå. Men det er altså ufatteligt vigtigt at man har styr på sin økonomi og sine tal på bundlinjen. Derfor kan det for mange være en hjælp, hvis man kan finde en til at hjælpe med disse tal. Det kunne eksempelvis være en bogholder.

Læs derfor med her, hvis du vil vide mere om hvad en bogholder er, og om det er noget du og din virksomhed vil have gavn af.

Hvad er det nu lige en bogholder er?

En bogholder, er i almindelig tale, en person som holder styr på indtægter og udgifter i virksomheder. At lave en aftale med et bogholderi, vil dermed være en måde du kan sørge for, at din virksomhed altid har gode tal på bundlinjen, og altid har styr på de indtægter og udgifter som din virksomhed har sig.

En bogholder er altså en person, som kan give dig et overblik over din virksomheds daglige drift, og give dig et billede af hvad din virksomhed bruger sine penge på, men også hvor meget der tjenes ind. Du vil altså med garanti få en helt ny forståelse af din virksomheds økonomi, og du vil, hvis du får dig en bogholder, få meget mere tid og overskud i din hverdag, til at nå alle de andre arbejdsopgaver som står på din liste.

Hvorfor er en bogholder smart for dig?

Som sagt, så er det enormt smart at skabe sig et korrekt og godt overblik over virksomhedens økonomi. At skabe overblik i indtægter og udgifter er ikke altid noget der er nemt, og en bogholder kan dermed være lige netop den hjælp du har brug for, hvis du står overfor udfordringer med udregninger, revision og generelt tal.

Du vil altså få mere luft i hverdagen, da du er sikker på, at der er fuldstændigt styr på, hvordan din virksomhed klarer den. Du kan altså, når du har ansat en bogholder, koncentrere dig hundrede procent om alt det andet som rumstere i dit hoved, og sørge for at din normale arbejdsrolle bliver udført helt som du ønsker.

Man skal sørge for at tildele arbejdsopgaver til dem, der mestrer dem bedst, og netop derfor kan det altså være en enormt god idé, at give bogholderen mulighed for at arbejde med tal og økonomi, som de nu er bedst til, og du kan derefter gøre alt det som du er bedst til, og så endda med god samvittighed. Du kan, hvis en bogholder lyder som noget du kan bruge i din virksomhed anskaffe dig en bogholder ganske nemt – sådan finder du en god bogholder, ja alt du skal gøre, det er at klikke på linket her. Her kan du finde ganske kompetente bogholdere, som med garanti vil passe perfekt til din virksomhed.

Afadmin

Det er vigtigt at få lavet syn af sin sprøjte

Det er vigtigt, at man får synet sin sprøjte. Det skal man, da der kan komme kontrol af det, hvilket kan straffes med bøde. Det er derfor noget, som man skal gøre. Det er også for at sikre, at ens pumper virker som de skal. Det kan der være mange grunde til. Men det kan være en god ide at finde et sted, som tilbyder billigt og effektivt syn af sprøjte. På den måde får man det gjort uden at komme af med alt for mange penge.

Hvornår skal min sprøjte synes?

Syning af sprøjter er et led i indkørslen af syn af sprøjter. Man har lavet det sådan, at det ikke er alle ens sprøjter, som man skal have synet på en gang. Det blev fordelt ud på CVR-numre, hvor dem med CVR-nr. 0,1,2 skulle være synet senest d. 26. november i 2014. Herefter var det nr. 3,4,5,6 som senest skulle være synet d. 26. november i 2015. Derefter er det 7,8,9, som senest skulle være synet d. 26. november i 2016. Det første syn gælder så 5 år, hvorefter man skal have et syn hver tredje år.

Hvad skal synes?

Når man skal have sin sprøjte synet, så skal man have mange forskellige ting tjekket. De skal alle være i generel god stand, men disse ting skal være bedre end hvad man antager som generelstand. Kraftoverføringsdele, pumpe, omrøring, tank til sprøjtevæske, måling & reguleringssystemer, rør & slanger, filtrering, sprøjtebom, dyser, væskefordeling og luftblæser. Det er altså vigtigt, at man har styr på alle disse ting, når man skal have sin sprøjte synet og godkendt. Synsrapporten bliver herefter lavet og automatisk sendt af firmaet og ind til miljøstyrelsen.

Hvad kan jeg selv gøre inden syn?

Der er en række forskellige ting, som man selv kan gøre inden et forestående syn. Det er selvfølgelig en god ide, at have styr på de ovennævnte ting. Eller skal man sørge for at gøre sin sprøjte ren både udvendig og indvendig. Hvis der har været frostvæske i, så skal slangen skylles igennem. Man skal sørge for at PTO er afskærmet. Man skal fylde sprøjten halvt med vand for at undgå ventetid. Man kan aftale hvilke dyser og tryk, der skal bruges. Så kan det også være en meget god ide at vedlægge en instruktionsbog, samtidig med at informere om reparationer, som man måske kender til i forvejen.

Afadmin

Undgå at svine gulvet til ved at få fat i en Lastein skohylde

Er du ved at være rigtig godt og grundigt træt af, at gulvet altid bliver beskidt meget hurtigt i dit firma? Hvis dette er et problem på din arbejdsplads, så kan I med fordel få fat i en Lastein skohylde! Når man har gået udenfor og træder ind ad døren, kan der hurtigt sætte sig en masse skidt, snavs, blade og vand under skoene, især hvis der har været dårligt vejr. Når man så træder indenfor og går rundt omkring på arbejdspladsen, kan skidtet og vandet fra skosålerne meget hurtigt gøre gulvet beskidt og vådt, og dette er selvfølgelig ikke noget, som man har lyst til at gå rundt i eller kigge på.

Køb jeres skohylde fra denne side

Hvis I gerne vil undgå sådanne fremtidige scenarier, hvor gulvet er blevet helt mudret til, så bør I helt klart overveje muligheden i at få fat i en Lastein skohylde! Med en skohylde fra dette mærke kan du og dine medarbejdere stille jeres sko, så snart I træder ind ad døren, så I undgår at slæbe en masse skidt med rundt på arbejdspladsen i løbet af dagen. Denne skohylde, som bliver forhandlet i Grenaa på Djursland og er landsdækkende, er både funktionel, praktisk og har et super smart udseende! Hvis du godt kunne tænke dig at anskaffe en smart og praktisk Lastein skohylde, så prøv at tage et kig på denne side.

Færdiggør garderoben med skohylden

På denne side kan du finde en lang række af de smarte skohylder fra Lastein, som I kan få fat i til arbejdspladsen. Med en Lastein skohylde kan I få lavet en fin garderobe, så medarbejderne kan gå ind om morgenen og stille deres sko, så gulvet kan holde sig rent og fint på kontoret. Når arbejdsdagen så er omme, kan de gå ud i garderoben og tage deres sko fra den Lastein skohylde, som står fint placeret på skohylden. Når I stiller jeres sko på skohylden, undgår I, at I kommer til at slæbe adskilligt skidt og vand med rundt på gulvet, når I i løbet af dagen går rundt på kontoret.

Lyder det som noget, I kunne have lyst til at få fat i?

Det er nok de færreste, der synes, at det er særlig fedt at gå rundt på et beskidt og vådt gulv, men med den smarte og fikse skohylde, slipper I for dette problem. Den kan derfor både være med til at gøre arbejdspladsen langt pænere og meget mere komfortabel at bevæge sig rundt på. Hvis du gerne vil give dine medarbejdere og dig selv muligheden for at kunne stille skoene og gå rundt på en ren arbejdsplads, så prøv at tage et kig på siden, hvor du vil kunne se på de forskellige skohylder fra Lastein. Jo hurtigere du får kigget, jo hurtigere kan I se frem til et langt renere gulv!